MDW Techniek
MDW Techniek

Energiezuinige pompen

Met de overvloed aan pompen op de markt kan het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften een uitdaging zijn. Gelukkig staat MDW Techniek klaar om u te begeleiden bij het selecteren van de beste pomp voor uw situatie.

Energiezuinige pompen

Ontdek de energiezuinige pompen die maximale prestaties combineren met minimaal energieverbruik. Of het nu gaat om verwarmings- of klimaatinstallaties, onze pompen bieden een efficiënte en duurzame oplossing die zowel uw energiekosten als uw ecologische voetafdruk aanzienlijk verlaagt. Dankzij geavanceerde technologieën en een gebruiksvriendelijk ontwerp, is installatie en onderhoud eenvoudig en probleemloos. Kies voor een toekomstbestendige oplossing en ervaar het verschil met onze hoogwaardige, energiezuinige pompen.

Persoonlijk advies

Wilo-Yonos PICO

Een kenmerkend aspect van de nieuwe generatie hoogrendementpompen voor verwarmings- en klimaatinstallaties in een- en tweegezinswoningen is de groene bedieningsknop. Deze knop, samen met de nieuwe functies, zorgt voor optimaal comfort bij installatie en onderhoud. Dankzij voorinstellingen voor radiatoren of vloerverwarming, aangeduid met pictogrammen, verloopt de inbedrijfname sneller en efficiënter. De energie-efficiëntie is verder verbeterd, wat resulteert in een nog lager stroomverbruik dat continu zichtbaar is. Bovendien maakt de compacte constructie het vervangen van uw pomp eenvoudiger dan ooit.

HR Vloerverwarming

De Wilo-Stratos PICO en de Wilo-Yonos PICO zijn door de installateur de meest gekozen vloerverwarmingspompen. Deze worden meestal gekozen boven andere modellen. De Wilo-Stratos PICO wordt ook wel de premium energie-efficiënte vloerverwarmingspomp van Wilo genoemd door de uitgebreide opties, het grote display en de verlengde garantie. De Wilo-Yonos PICO wordt ook wel standaard energie-efficiënte vloerverwarmingspomp van Wilo genoemd. De Wilo-Varios PICO-STG is de meest veelzijdige vervangende pomp ooit gemaakt. Waarom wordt gekozen voor een vloerverwarmingspomp van Wilo.

Neem contact op

Geraniumstraat 3, Almere