MDW Techniek
MDW Techniek

Certificering

Voor professionele en veilige installaties van centrale verwarmingssystemen is het essentieel dat CV-monteurs goed gecertificeerd zijn. Op onze certificeringspagina vindt u alle informatie over de benodigde certificaten.

Co-vrij

Vanaf 1 april 2023 is het in Nederland verplicht voor alle CV-monteurs om een CO-Vrij Certificaat te bezitten. Dit certificaat is ingevoerd om de veiligheid en kwaliteit van installaties van centrale verwarmingssystemen te waarborgen en koolmonoxidevergiftiging te voorkomen. Het CO-Vrij Certificaat toont aan dat de monteur beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden om werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren.

In het register gasverbrandingsinstallaties zijn alle installatiebedrijven te vinden die gecertificeerd zijn voor werken aan gasverbrandingsinstallaties zoals uw cv-ketel.

F-Gassen

VF-gassen, zoals fluorkoolwaterstoffen (HFK’s), zijn potentieel schadelijke broeikasgassen. Het correct hanteren, installeren en onderhouden van koelinstallaties en airconditioningsystemen is van vitaal belang om schadelijke emissies te minimaliseren en ons milieu te beschermen. Onze F-gassen certificering garandeert dat we voldoen aan de hoogste normen voor milieubescherming, waardoor we een positieve bijdrage leveren aan het behoud van onze planeet. Bij MDW Techniek nemen we deze verantwoordelijkheid serieus en zorgen we ervoor dat wij goed zijn opgeleid en beschikken over de nodige expertise om veilig en efficiënt te werken. Bovendien garandeert onze F-gassen certificering dat we voldoen aan alle relevante wettelijke voorschriften en regelgeving met betrekking tot het gebruik van koelgassen. Door met ons samen te werken, kunt u erop vertrouwen dat u werkt met een betrouwbare partner die de wet naleeft en uw belangen beschermt.

STEK & Aircocertificering

Wij zijn gecertificeerd door STEK en beschikken over de benodigde airco certificaten. Dit garandeert niet alleen dat we aan de hoogste industrienormen voldoen, maar stelt ons ook in staat om u de beste service te bieden op het gebied van airconditioning en koelsystemen. Met onze expertise en ervaring bent u verzekerd van betrouwbaarheid en efficiëntie bij al uw airco behoeften. Specifiek voor onze klanten in Almere bieden we gespecialiseerd airco onderhoud aan. Onze service zorgt ervoor dat uw airconditioningsysteem optimaal blijft presteren, waardoor uw comfort en gemoedsrust gegarandeerd zijn, zelfs tijdens de warmste dagen.

Betrouwbaarheid via Centraal Register Techniek

Bij MDW Techniek begrijpen we dat transparantie en betrouwbaarheid essentieel zijn als het gaat om het kiezen van een partner voor uw koelinstallatie- en airconditioningsbehoeften. Daarom zijn we aangesloten bij het Centraal Register Techniek, een gerenommeerde organisatie die de belangen van bedrijven en consumenten in de technische sector behartigt.

Door ons lidmaatschap bij het Centraal Register Techniek kunt u gemakkelijk controleren of ons bedrijf gecertificeerd is en voldoet aan alle vereiste normen en voorschriften. Dit biedt u gemoedsrust en de zekerheid dat u samenwerkt met een betrouwbare en gekwalificeerde partner.

Techniek Nederland

Als consument heeft u hoge verwachtingen van de technische producten en oplossingen die u gebruikt in uw woning of bedrijf. Bij MDW Techniek zijn we ons hiervan bewust en daarom zijn we verheugd om deel uit te maken van Techniek Nederland, de toonaangevende vereniging voor technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel.

Het lidmaatschap bij Techniek Nederland brengt verschillende voordelen met zich mee voor onze klanten. Dankzij de strikte eisen die Techniek Nederland stelt aan vakmanschap en kwaliteit, kunt u erop vertrouwen dat u bij MDW Techniek te maken heeft met hoogopgeleide professionals die voldoen aan de hoogste standaarden.

Bovendien stimuleert Techniek Nederland voortdurende professionele ontwikkeling en training binnen de sector. Als lid van Techniek Nederland worden we aangemoedigd om ons aanbod van opleidingen en cursussen in de branche te verbeteren, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.

Techniek Nederland

Neem contact op

Geraniumstraat 3, Almere